06-84729026 info@mariomode.nl

   Stomerij

   Het reinigen van uw favoriete kledingstukken worden met zorg behandeld.

   Stomerij Haarlem

   Stomerij Haarlem – Als u op zoek bent naar een goede en betrouwbare stomerij en naaiatelier in Haarlem dan kunt u bij ons prima terecht. Wij zijn de stomerij die u zoekt voor al uw kleding die gestoomd moet worden. Wij zijn gevestigd nergens minder dan in Haarlem. Bij ons kunt u terecht voor alle gangbare reinigingstechnieken die u van een stomerij mag verwachten. Wij bieden u professionele textielreiniging.

   Stomerij Haarlem

   Hierbij kunt u ook zelfs denken aan bruids- en exclusieve kleding. Overhemden geven wij ook een was- en strijkservice. Zelfs materialen zoals leer, suède en bont zijn mogelijk.

   Vlekkeloze diensten

   Wij bieden u vlekkeloze diensten. Dit houdt in dat uw kleding netjes gestoomd wordt volgens een betrouwbar en effectieve proces. Hierbij zijn er geen vlekken meer te zien en ziet uw kleding er weer uit zo goed als nieuw. Nergens anders wordt u kleding in Haarlem zo zorgzaam en waardevol behandeld.

   Wat gebeurt er?

   Wat gebeurt er met uw kleding bij kledingreparatie en stomerij Haarlem? Vlekken die eventueel op kleding te zien zijn, worden behandeld. Na deze behandeling gaat uw kleding in een reinigingsmachine die na het reinigen en appreteren ook de kleding voor u droogt. Hierbij komt zoals bij het wassen geen water aan te pas.

   Na het reinigingsproces wordt de kleding met stoom afgewerkt. Dit verloopt met behulp van een zogenoemde pers. Voor pantalons en rokken gebruiken wij deze pers. Voor mantels en colberts wordt een stoompop gebruikt en de stroomstrijkijzer wordt gebruikt voor blouses en voeringen.

   Contact stomerij Haarlem

   Wij zijn een vooraanstaande en betrouwbare kleermaker en stomerij in Haarlem en voldoen aan de verwachtingen van onze klanten. Wij zijn in staat om verschillende materiaal en kledingstukken te stomen. U kunt voor al uw vragen en gratis advies contact opnemen met kledingreparatie en stomerij Haarlem. Wij zijn telefonisch bereikbaar op telefoonnummer 06-84729026 tijdens openingstijden.

   VOLG ONS OP SOCIALE MEDIA!

   Blijf op de hoogte van ons laatste nieuws.

   voordelen & Expertise

   vink Kledingreparatie
   vink Stomen van kleding
   vink Kleine reparaties
   vink Kleding op maat
   vink Lederen kleding
   vink Gordijnen op maat
   vink Bekleding boot kussens
   vink Bekleding caravan kussens