06-84729026 info@mariomode.nl

   Kledingreparatie

   Ook voor kleine reparaties kunt u bij Mario Mode terecht.

   Kledingreparatie Haarlem

   Kledingreparatie Haarlem – Op zoek naar een professionele kledingreparatie in Haarlem? Gooi uw kapotte kleding niet meteen weg, maar laat uw favoriete broek of shirt professioneel herstellen bij Mario Mode. Wij zijn dé aangewezen reparateur voor uw kleding. Wij zijn een gedreven en ervaren kledingreparatie in Haarlem die uw kleding herstelt naar uw wensen. Zelfs lederen kleding bewerken wij en zijn wij in staat te herstellen.

   Kledingreparatie Haarlem

   Deze kledingreparatie in Haarlem, Mario Mode, beschikt over unieke en speciale machines. Allerlei stoffen kunnen wij verwerken aangezien wij daar veel ervaring mee hebben. Wij hebben voornamelijk veel ervaring met het repareren en vermaken van lederen kleding. Reparaties die veel voorkomen zijn het inzetten van ritsen, aanzetten van zware knopen en het repareren van scheurtjes.

   Betrouwbaar

   Mario Mode is een kledingreparateur die betrouwbaar is. U kunt ons erin vertrouwen dat uw kleding volledig hersteld terug bij u komt. Daarnaast hanteren wij voordelige tarieven die markconform zijn.

   Reparatie

   Defecten aan kleding, hoe klein of soms ook groot, die kunnen nog heel vaak tegen een betaalbare en aanvaardbare prijs hersteld worden op een professionele wijze bij kledingreparatie Haarlem. Vooral bij waardevolle en duurdere kleding is het een verstandige keuze om die professioneel te laten herstellen. Echter, ander soort kleding dus alledaagse kleding en werkkleding is ook welkom bij ons.

   Door het herstellen en repareren van kleding wordt de duurzaamheid van uw kleding verhoogd en op deze manier dragen wij bij aan een beter en duurzamer milieu. Komt u gerust langs voor vakkundig advies.

   Contact kledingreparatie Haarlem

   Wij zijn een gerenommeerde kledingreparatie in Haarlem en voldoen aan de wensen van onze klanten. Wij zijn in staat om elk kledingstuk te herstellen, hoe klein of hoe groot het ook is. U kunt voor al uw vragen en advies contact opnemen met kledingreparatie Haarlem.

   Wij zijn telefonisch bereikbaar op telefoonnummer 06-84729026 tijdens openingstijden.

   VOLG ONS OP SOCIALE MEDIA!

   Blijf op de hoogte van ons laatste nieuws.

   voordelen & Expertise

   vink Kledingreparatie
   vink Stomen van kleding
   vink Kleine reparaties
   vink Kleding op maat
   vink Lederen kleding
   vink Gordijnen op maat
   vink Bekleding boot kussens
   vink Bekleding caravan kussens