06-84729026 info@mariomode.nl

   Gordijnen

   Gordijnen of vitrages nodig? Wij maken alles volledig op maat.

   Gordijnen laten maken Haarlem

   Gordijnen laten maken doet u bij kledingreparatie in Haarlem. Mario Mode is een vooraanstaande naaiatelier die de juiste kennis beschikt om gordijnen op maat te maken. Deze kleermaker in Haarlem blinkt eruit door hun betrouwbaarheid. Nergens anders vindt u een kledingreparatie die uw gordijnen perfect op maat maakt tegen voordelige prijzen. Korter maken van gebruikte gordijnen is meestal geen probleem. Zelfs langer maken van gordijnen is vaak heel goed mogelijk zonder opvallende dwarsnaden. Voor ons is dit allemaal geen probleem. Wij proberen altijd een oplossing te zoeken voor u samen met een aanvaardbare prijs.

   Gordijnen laten maken in Haarlem

   Jouw woonwens vervuld

   Jouw woonwens vervuld door naaiatelier Haarlem! Voor iedere woonwens kan Mario Mode je gordijnen op maat maken. Wij denken graag met u mee en vinden voor u de ideale oplossing voor uw woonwens.

   Wij zijn pas tevreden als u dat bent!

   Gordijnen op maat

   Gordijnen op maat laten maken doet u bij ons! Kledingreparatie Haarlem zorgt ervoor dat uw gordijnen netjes op maat worden gemaakt zoals u dat wilt. Wij slagen hier succesvol in. U zult geen opvallende dwarsnaden tegenkomen. De overloop zal niet te zien zijn bij bijvoorbeeld het langer maken van gordijnen. Wij garanderen u een succesvolle dienst. Bij ons krijgt u betrouwbaar advies. U kunt ten alle tijden langskomen of bellen.

   Contact gordijnen laten maken Haarlem

   Wij bieden u professionele diensten aan wat betreft gordijnen laten maken. Dat is tevens niet het enigste wat we bieden. Op onze site kunt u meer van onze diensten vinden, zoals kledingreparatie en stomen. Wij als kleermaker in Haarlem voldoen aan de hoge verwachtingen van onze klanten. Wij zijn in staat om uw gordijnen op maat te maken. U kunt voor al uw vragen en gratis advies contact opnemen met kledingreparatie en stomerij Haarlem. Wij zijn telefonisch bereikbaar op telefoonnummer 06-84729026 tijdens openingstijden.

   VOLG ONS OP SOCIALE MEDIA!

   Blijf op de hoogte van ons laatste nieuws.

   voordelen & Expertise

   vink Kledingreparatie
   vink Stomen van kleding
   vink Kleine reparaties
   vink Kleding op maat
   vink Lederen kleding
   vink Gordijnen op maat
   vink Bekleding boot kussens
   vink Bekleding caravan kussens